auto wasstraat Emmen
Bel ons: 0591 - 633 445

Over ons

Home / Over ons

Maxi Wax

Op 5 juni 1994 reden de eerste vieze auto’s door de wasstraat van Maxi Wax. Na ruim 23 jaar zijn er ruim anderhalf miljoen auto’s schoon en glanzend uit te voorschijn gekomen. Maxi Wax startte met vooruitstrevende technieken en is 23 jaar later nog even vooruitstrevend. Zo stapte Maxi Wax in 2000 als eerste over op Microvel, een textielmateriaal dat geen krassen achterlaat en na regelmatige bewerking zelfs een polijstende werking heeft voor de autolak.

Eind 2003 zijn er bij Maxi Wax zij droogborstels en een droogmitter geplaatst  na de droger voor een zeer droog en glanzend eindresultaat.

Eind 2005 zijn er bij Maxi Wax nieuwe stofzuigers geplaatst met een rotatie zuigerprincipe. Dit is in Nederland nog bij geen enkele wasstraat te vinden en dus uniek. Op ons royaal opgezette stofzuig plein heeft u alle tijd en ruimte om in alle rust  uw auto eens grondig te stofzuigen.

In 2009/2010 zijn er bij Maxi Wax 8 compleet nieuwe was boxen geplaatst waar u zelf in alle rust uw auto kan wassen. Ook is er een was box geplaatst speciaal voor marktkraamwagens e.d. Hier hoeft u niet steeds te draaien, maar is uw kraamwagen in 1 keer te ‘behappen’.

Ook is er een was box speciaal voor caravans & campers. Er is hier aan beide kanten een verhoogde loopbrug, waardoor u overal lekker makkelijk bij kan met verlengde was borstels.

Tevens is in 2010 onze gehele wasstraat vervangen. Alles is vernieuwd vanaf de vloer t/m het dak. Onze wasstraat is voorzien van de allernieuwste technieken in de huidige carwash branche.